Connect-R, în doliu după moartea lui Leo Iorga! A apărut la înmormântarea artistului transfigurat de durere / VIDEO PAPARAZZI

Connect-R, în doliu după moartea lui Leo Iorga! A apărut la înmormântarea artistului transfigurat de durere / VIDEO PAPARAZZI © Spynews

Clipe dureroase la cimitirul Bellu, acolo unde are loc slujba de înmormântare a lui Leo Iorga. Printre sutele de oameni ajunși acolo, este și Connect-R, vizibil îndurerat de moartea cunoscutului artist. 

Îmbrăcat complet în negru, cu ochelari de soare și extrem de serios, Connect-r și-a făcut loc prin mulțime și, cu un buchet de flori, a mers în biserică pentru a-i duce un ultim omagiu lui Leo Iorga. Vizibil îndurerat, cunoscutul artist nu a stat de vorbă cu cei de afară. 

În continuare se strâng oameni în curtea cimitirului Bellu, acolo unde a început slujba de înmormântare a lui Leo Iorga. Fanii regretatului artist au venit să îl aplaude pentru ultima dată, așa cum făceau de obicei atunci când luau parte la concertele acestuia.

Aceasta era și ultima dorință a lui Leo Iorga: să se facă bine să poată să urce pe scenă. Din păcate, sâmbătă, pe 2 noiembrie, a murit. De mai bine de opt ani se lupta cu cancerul și, deși a fost operat de mai multe ori și spera că se va face bine, boala a învins. 

Astăzi, pe 5 noiembrie 2019, Leo Iorga este condus pe ultimul drum. Artistul va fi înmormântat la cimitirul Bellu din Capitală. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro