Familia Mădălinei Manole a strâns cadouri pentru fiul artistei, timp de 8 ani. De ce niciunul n-a ajuns la copil

+3 click pentru
galerie

Mădălina Manole © Arhivă

Rudele Mădălinei Manole îi duc lipsa fiului regretatei artiste, pe care nu l-au mai văzut de ani de zile. În trecut, fratele artistei susținea că acest lucru le este interzis de către Petru Mircea, care ar refuza orice întâlnire în care să fie inclus și băiatul.

În ultimii opt ani, familia Mădălinei Manole a adunat cadouri pentru Petru Jr., însă niciuna dintre jucării n-a ajuns la fiul cântăreței. De când „fata cu părul de foc” a murit în iulie 2010, rudele acesteia nu l-au mai văzut pe băiat, care între timp a împlinit 9 ani.

Chiar dacă bunicul și unchiul micuțului au câștigat procesul care le conferă dreptul la vizită, s-au tot lovit de refuzul lui Petru Mircea, tatăl acestuia. De atunci, nu doar că nu l-au mai văzut, dar nici cadourile lor n-au ajuns la el. Jucăriile încă sunt în posesia lor, strânse într-un loc.

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a primit amenințări

Un bărbat, sub numele "Dani Daniel", a transmis mai multe mesaje jignitoare prin care îl ameninţa pe Marian Manole şi pe Mihaela Brooks, una dintre persoanele care au dus de-al lungul vremii argumente că artista nu şi-a luat viaţa.

"Stai cu pământul în gură. E mai bine pentru tine", "În cavou nu ai semnal?", sunt mesajele transmise de bărbatul care l-a ameninţat pe fratele Mădălinei Manole.

Fratele Mădălinei Manole, contre cu Petru Mircea

Marian Manole a precizat într-un interviu acordat recent că a vrut să ia legătura cu Petru Mircea pentru a-l ruga să-şi vadă nepotul. După ce a citit în presă că micuţul Mădălinei Manole şi a lui Petru Mircea a aflat de moartea mamei sale, Marian Manole, unchiul copilului a încercat să vorbească cu Petru Mircea pentru a-l determina să-l lase să-şi vadă nepotul.

Recţia lui Petru Mircea nu a fost deloc cea aşteptată, acesta vorbindu-i urât. Petru Mircea i-a închis fostului cumnat telefonul şi chiar i-a blocat numărul pentru ca fratele Mădălinei Manole să nu-l mai poată contacta, potrivit informaţiilor din presă.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro