Fanii nu o lasă să-l uite pe Bendeac! Ce au comentat internauţii la poza în care Roxana Vancea apare alături de soţul ei

+4 click pentru
galerie

Fanii nu o lasă să-l uite pe Bendeac! Ce au comentat internauţii la poza în care Roxana Vancea apare alături de soţul ei © Instagram

Roxana Vancea şi Dragoş au spus "da" în faţa tuturor, acum mai bine de două luni. Cu toate acestea, internauţii nu se opresc din a-l aduce în discuţie pe Mihai Bendeac, mereu, în comentariile postărilor pe care vedeta le pune!

Roxana Vancea trece prin cea mai bună perioadă a ei, mai ales acum, când norocul a lovit-o din plin şi a devenit soţie cu acte în regulă. Gurile rele au aruncat mereu cuvinte dure la adresa ei şi a lui Dragoş, însă, iubirea care i-a unit a fost dintotdeauna mai puternică.

Pentru cei care nu ştiu, în urmă cu câţiva ani, fosta asistentă tv a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul Mihai Bendeac. Şi cum ceva care începe repede, se termină tot repede, dragostea dintre cei doi s-a consumat când nimeni nu se aştepta, aşa că, în cele din urmă, au ales să pună punct relaţiei de iubire.

"Eşti cretin/ă!"

Ei bine, internauţii nu sunt deloc de acord cu decizia pe care focoasa brunetă a luat-o. Chit că în momentul de faţă este măritată, fanii nu o lasă în pace pe Roxana, aducându-l mereu în comentariile de la poze pe Bendeac.

Aşa au făcut şi astăzi, când vedeta a postat o fotografie cu iubitul ei, celebrând ziua dragostei. În secţiunea dedicată comentariilor, o fană a scris: "păi şi Bendeac?😂". Reacţiei Roxanei nu a întârziat să apară, bruneta fiind vizibil deranjată de situaţie.

"Ori eşti blocat/ă pe întrebarea, asta ori eşti cretin/ă!", a scris vedeta. Dragoş şi-a făcut şi el apariţia, amuzat de comentariul fanei: "@roxanavancea răspunde-i dragă omului.. ce faci, ne ţii pe toţi în suspans?!".

Fosta asistentă tv a intrat în jocul lui, făcând glumiţe pe seama celor spuse. "@dragos_syko păi tu de ce stai în suspans? Nu te strânge verigheta?🤔", a fost răspunsul Roxanei Vancea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro