Fanii sunt îngrijorați de înfățișarea lui Aurel Moldoveanu: „Ce ai pățit, de arăți așa rău?”

+3 click pentru
galerie

Fanii sunt îngrijorați de înfățișarea lui Aurel Moldoveanu © Facebook

Este un fapt bine cunoscut că oamenii fug de bătrânețe. Asta este cu atât mai adevărat pentru vedete, care sunt mereu sub lupa opiniei publice și care se simt obligate să arate cât mai bine. Drept urmare, multe celebrități ajung să treacă pragul medicului estetician – unele mai mult decât ar fi cazul.

Asta cred și foarte mulți oameni în privința lui Aurel Moldoveanu. Îndrăgitul artist s-a schimbat foarte mult de-a lungul anilor, iar consensul fanilor este că a ajuns de nerecunoscut din cauza intervențiilor estetice exagerate.

Fanii sunt chiar îngrijorați, așa cum se vede și pe rețelele de socializare ale lui Aurel Moldoveanu. Unii chiar consideră că arată rău și se întreabă dacă se simte bine sau dacă a pățit ceva.

„UAU! Ce ai pățit, de arăți așa rău?”, este comentariul, care a strâns destule like-uri din partea celorlalți internauți care par să aibă aceeași părere.

Ce spune Aurel Moldoveanu

Aurel Moldoveanu nu a adresat această situație, până în prezent. În schimb, susține că este foarte atent la felul cum arată și că deja a reușit să slăbească șase kilograme.

„Eu sunt bucuros că mă trezesc în fiecare zi. Merg de cinci ori pe săptămână la sală trei ore”, spunea Aurel Moldoveanu, la Agenția VIP. „Într-o lună am dat în mod natural, lejer, am dat aproape șase kilograme. Eu am dat șase kilograme, mai am încă trei să dau să fiu așa subțire cum îmi doresc eu.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro