Feli are o mare durere de mulți ani, dar abia acum și-a făcut curaj să vorbească. ''De mică sufăr''

+3 click pentru
galerie

Feli are o mare durere de mulți ani, dar abia acum și-a făcut curaj să vorbească. ''De mică sufăr'' © Instagram

Feli este una dintre cele mai calde și mai frumoase artiste din showbiz. Destul de reticentă în ceea ce privește viața sa personală și mereu axată pe muzică, Feli le-a intrat rapid la suflete fanilor.

Feli este un om bun, iar asta nu o spunem noi, ci acțiunile sale vorbesc de la sine. Este blândă și știe cum să se facă iubită. Este un om fericit și împlinit, însă puțini sunt cei care știu și dramele pe care artista le are. Atunci când simte nevoia să vorbească cu fanii săi, Feli alege să împărtășească acestora din bucuriiile, dar și din tristețile ei. Așa s-a întâmplat și acum, când Feli a povestit una dintre durerile sale din copilărie.

Astfel, Feli a povestit fanilor că astăzi a mers cu fetița ei Nora Luna și cu iubitul în parc pentru  aface poze. Feli își dorește să aibă cât mai multe imagini cu Nora Luna bebeluș, pentru a se bucura de ele atunci când fetița se va face mai mare. Și odată cu ședința foto de astăzi, Feli și-a amintit de durerea pe care o are în suflet. Simpatica artistă le-a spus fanilor săi că unul dintre regretele pe care le are este acela că nu are poze cu ea de când era bebeluș. Singura imagine pe care o păstra cu sfințenie a ars, din păcate, în urmă cu ceva timp, în magazia bunicilor ei.

''Azi am fost în Herăstrău cu Nora Luna și cu Cătă să facem poze. Încă de mică sufăr că eu nu am poze cu mine bebe. Aveam una, dar a ars în magazia bunicilor mei când aveam vreo 6 ani. Cumva asta e o apăsare pe suflet pe care acum o pansez prin fetița mea.Într-o zi când am să simt, am să împart cu voi o pozică din cele pe care le-am făcut azi. După poze ne-am întâlnit cu prietenii noștri-familie, am mâncat toți apoi ne-a luat somnul pe mine, Nori și Cătălin și am tăiat-o spre casă'', a spus Feli pe Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest