Feli, dezvăluiri uimitoare despre viaţa de mămică. Artista a recunoscut cu cine seamănă Nora Luna!

+3 click pentru
galerie

Feli, dezvăluiri uimitoare despre viaţa de mămică. Artista a recunoscut cu cine seamănă Nora Luna! © captură video

În urmă cu două luni, Feli şi-a împlinit cel mai mare vis! Artista a devenit mămică, iar fetiţa ei, Nora Luna, este o adevărată minune. 

Feli Donose este o mămică extrem de fericită şi dorind să imortalizeze fiecare moment pe care îl petrece cu fetiţa ei, a recunoscut că mai exagerează din când în când cu fotografiile sau clipurile. 

Ca în orice familie şi părinţii Norei Luna s-au întrebat cu cine seamănă micuţa. Artista a mărturisit că Nora Luna semănă cu Cătălin, dar are de la ea guşa şi... somnul!

"E foarte mâncăcioasă... Îi cânt muzică populară, pe asta se linişteşte ea. A început să vadă jucărelele, e atentă. Tot îmi place! Avem seri când doarme mama cu ea ca să se odihnească Cătălin, că merge la muncă. Primul lucru pe care îl fac când mă trezesc zic: mă duc la fata mea. Am de o lună de zile un telefon nou pentru poze şi video. Am şters ieri 600 de poze în care fata era fix în aceeaşi poziţie hăinuţe diferite. Acum încep să o cunosc, îi ştiu tot. Le arăt aşa în familie. Sufoc chiar cu poze! Fata nu seamănă cu mine, seamănă cu taică-su. Are de la mine guşa şi somnul. Mama zice: când mă uit la fată şi nu dă somnul pe mâncare! Doarme bine!", a spus Feli Donose într-o emisiune TV.

Pentru că are o voce extraordinară, desigur că îi cântă! Dar nu orice. Fetiţei sale îi cântă muzică populară! Feli Donose este extrem de fericită când o vede pe Nora Luna încântată de acest gen muzical şi îi face o deosebită plăcere să-şi petreacă timpul astfel, cu ea.

Feli s-a întors la muzică

Feli este o mămică model și are grijă cum poate mai bine de fetița ei, iar în paralel, frumoasa artistă a început deja să se ocupe, din nou, de marea ei pasiune, muzica. Feli s-a întors în studio, iar în curând le pregătește o surpriză muzicală de excepție fanilor.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest