Feli, mesaj emoționant pentru mama ei, de ziua sa de naștere: „De când sunt mămică te prețuiesc și mai mult”

+3 click pentru
galerie

Feli, mesaj emoționant pentru mama ei, de ziua sa de naștere: „De când sunt mămică te prețuiesc și mai mult” © Instagram

Azi este zi de sărbătoare în familia lui Feli! Mama artistei își serbează ziua de naștere, iar aceasta a postat pe contul ei de Instagram un mesaj de-a dreptul emoționant pentru cea care i-a dat viață.

Azi, mama lui Feli își serbează ziua de naștere, iar artista a postat pe contul ei de Instagram o frumoasă fotografie de familie, dar și un mesaj emoționant prin care îi mulțumește celei care i-a dat viață pentru tot ceea ce este. De asemenea, Feli i-a mărturisit mamei sale că o prețuiește și mai mult de când a adus-o ea pe lume pe micuța Nora Luna. 

 „În poza asta este toată împlinirea mea mea. În momentul ăsta "prins" în poză m-am simțit poate mai fericită ca niciodată. 
Ellie, sufletul meu bun și iubit încă din alte vieți, Nora Luna FIICA MEA ( ce frumos sună și ce tare bate inima când conștientizez asta!), jumătatea mea, și tu, mamă... 
Tu-mi ești o comoară! 
Și ne iubești atât de mult pe mine și pe frații mei, nepoții, pe oamenii care ne iubesc, încât dincolo de cuvintele pe care de multe ori nu le spui, se simte din privire... când stai așa, pe gânduri, și te întrebi apoi cu voce tare "No cum să fac?"-să ne rezolvi tu nouă toate cele numai ca să fim mai liniștiți în cap și în suflet.  

Mulțumim că ai grijă de noi! 
De când sunt mămică te prețuiesc și mai mult! Și să mă ierți, mamă, pentru toate momentele în care te-am întristat. Nu le-ai meritat!  
Sunt tare fericită că ești cea mai bună prietenă a Norei Luna. 
La mulți ani!”
este mesajul postat de Feli, pentru mama ei, pe contul său de Instagram. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro