VIDEO / Feli s-a reîntors la studio, la patru luni de când a născut: "A fost o teamă foarte mare"

+3 click pentru
galerie

Feli s-a reîntors la studio, la patru luni de când a născut: "A fost o teamă foarte mare" © captura Antena Stars

Feli este topită după fetița ei și este transformată total de când a apărut i Nora Luna în viața ei. Artista nu credea că va simți chemarea muzicii atât de repede, însă s-a reîntors de curând la studio și a lansat o nouă piesă. 

"A fost o teamă foarte mare că o să vină Nora Luna și o să simt că o să vreau să iau o pauză mare din muzică. Nu mă gândesc la nimic, merg la studio că îmi e dor să compun. Când am terminat treaba sunt liniștită și zic că mă duc la fata mea. Nu a fost nici un șoc pentru Cătălin, pentru mine a fost șocul mai mare. Eu nu am crezut că o să întâlnesc un bărbat care o să-mi devină la un moment dat soț, încă nu ne gândim la treaba cu inelul. Să fie atât de deschis și să mă susțină atât. Ne-am trezit că o să fim părinți.", a povestit Feli, la Răi Da' Bun. 

Feli o alintă în fel și chip pe fetița ei și mărturisește că nu credea că se va întoarce atât de repede la muzică.

"Vorbesc cu ea ca și cu un om mare, așa cum vorbea și mama cu mine când eram bebe. E o drăguță, îi spun Nora Luna, mama îi spune Luna, iar Cătălin Nora. O alintăm <<beba>>, <<sufletul mea>>. E cea mai lungă pauza a mea din ultimii opt ani, am lipsit cam patru luni. Acum am ieșit cu o piesă nouă. Am crezut că o să stau mai mult acasă, că o să pot să mă separ de muzică, dar m-am trezit în studio. Mi-am făcut un drum pe acolo, am zis că mă duc să văd ce fac băieții. M-am trezit că m-am întors în muzică. ", a mai spus Feli, Răi Da' Bun. 

A.C.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro