Incident la botezul fetiței Elenei Udrea. O femeie a căzut pe scări, imediat după slujbă. FOTO

+3 click pentru
galerie

Incident la botezul fetiței Elenei Udrea. O femeie a căzut pe scări, imediat după slujbă. FOTO © Captură Antena Stars

Zi cu multe emoții și bucurie pentru Elena Udrea și Adrian Alexandrov. Cei doi mândri părinți și-au creștinat fetița, pe micuța Eva Maria, în cadrul unei slujbe de vis, care nu a fost însă fără mici incidente. Mai exact, o femeie a căzut pe scări, imediat după ce s-a terminat evenimentul.

Toată un zâmbet, Elena Udrea a ieșit din biserică ținând-o în brațe pe fetița ei, care, la un moment dat, a început chiar să plângă, că doar sunt mari emoțiile și mulți oamenii strânși să filmeze și să ia interviuri.

Incident la botezul fetiței Elenei Udrea

La un moment dat, în timp ce invitații ieșeau din biserică și în timp ce emoționata mămică dădea declarații de presă, o femeie a căzut pe scări. Cel mai probabil a călcat strâmb, în aglomerație, și așa a ajuns să „se așeze puțin” pe una dintre treptele de la mănăstire.

Probabil că este cu atât mai jenant încât totul s-a întâmplat în direct, sub blițurile zecilor de telefoane și camere de filmat. Și Elena Udrea a sesizat incidentul, aruncând o privire în direcția femeii. Din fericire, situația s-a redresat rapid, iar femeia s-a pus imediat pe picioare și toată lumea și-a văzut de treabă în continuare.

Primele declaraţii ale Elenei Udrea, după botezul Evei

La ieșirea din biserică, Elena Udrea a făcut și niște declarații din care reiese bucuria pe care o simte. Blondina este fericită că micuța Eva Maria este în sfârșit creștină și că se poate bucura de iubirea lui Dumnezeu. A mărturisit că a plâns, dar a dat vina și pe faptul că îi era puțin foame.

„E creştină! A plâns, aşa cum ne-am aşteptat pentru că e ora ei de somn... am botezat-o şi îmi doresc ca toată viaţa ei să trăiască în iubirea lui Dumnezeu. E greu s-o bagi în apă fără să vrea ea, îi era şi foame, dar a ieşit bine. Am avut emoţii foarte mari, dar în primul rând pentru ea. Îi mulţumesc din suflet că m-a ales pe mine să fiu mama ei”, a declarat Elena Udrea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro