Cum arată cea de-a doua rochiţă de botez a Evei Maria. Fiica Elenei Udrea este o adevărată prinţesă / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Cum arată cea de-a doua rochiţă de botez a Evei Maria. Fiica Elenei Udrea este o adevărată prinţesă / VIDEO © Spynews.ro

Momente importante pentru Elena Udrea. Fetiţa ei a fost creştinată, iar fosta blondă de la Cotroceni a aşteptat cu sufletul la gură acest moment.

Eva Maria a fost o adevărată prinţesă în momentul în care a ajuns la biserică, alături de părinţii ei. Elena Udrea a şi precizat că vrea ca fiica ei să arate ca o prinţesă, ceea ce s-a şi întâmplat. Eva Maria a fost îmbrăcată cu o rochiţă albă, care îi scoate în evidenţă chipul angelic. Nici mama ei nu s-a lăsat mai prejos şi a purtat, de asemenea, o rochie albă, extrem de frumoasă şi elegantă.

Cum a fost îmbrăcată Eva Maria, după botez

Tradiţia spune că părinţii spirituali ai fetiţei trebuie să o îmbrace pe aceasta cu o ţinută la intrarea în biserică şi cu alta, la ieşire. La fel s-a întâmplat şi cu fetiţa Elenei Udrea. Dacă în momentul în care a ajuns la biserică a purtat o rochiţă albă, aşa cum am spus mai sus, ei bine, la finalul slubei, naşa ei a îmbrăcat-o cu o altă rochie superbă. De această dată, fiica Elenei Udrea a fost îmbrăcată cu o rochiţă roz, deosebită. 

Slujba s-a încheiat, iar la final preoţii au cântat "La mulţi ani", urându-i micuţei o viaţă cât mai frumoasă şi liniştită alături de părinţii ei.

Elena Udrea, ţinută specială în ziua cea mare

La fel a fost şi mama micuţei creştinată. Elena Udrea a ales să poarte o ţinută extraordinară în ziua cea mare. Fosta blondă de la Cotroceni a optat pentru o rochie albă, până la genunchi care îi scoate în evidenţă foarte bine silueta. De asemenea, aceasta a ales să-şi ţină părul pe spate. La fel de elegant este şi iubitul ei, tatăl Evei Maria. Adrian Alexandrov a optat pentru un costum negru, clasic, dar foarte elegant.

Cine sunt naşii fetiţei Elenei Udrea

Toată lumea s-a întrebat cine vor fi naşii micuţei. La puţin timp ce Elena Udrea a ajuns în ţară, Adrian Alexandrov a fost întrebat despre acest detaliu, însă el a precizat că încă nu se gândise. Ba chiar la un moment dat se specula că cel care ar urma să o boteze pe fetiţa Elenei Udrea ar fi Traian Băsescu. Ei bine, astăzi s-a aflat, în sfârşit, că părinţii spirituali ai fetiţei sunt nişte prieteni vechi de familie, dar şi creatoarea de modă, Dana Budeanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest