Se vede cine dictează în familie! Elena Udrea și Adrian Alexandrov, discuții și negocieri aprinse, la un restaurant din Capitală. VIDEO PAPARAZZI

+3 click pentru
galerie

S-a întors recent în România și nu are de gând să mai plece prea curând. Elena Udrea este toată numai un zâmbet de când a revenit pe plaiuri mioritice, iar totul merge ca uns în jurul său. Păi cum altfel, în imaginile suprinse de paparazzi Spynews.ro se vede clar cine este "cocoșul" în familia fostei blonde de la Cotroceni.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au mers alături de câțiva prieteni la un restaurant din Capitală, pentru o scurtă revedere. Ei bine, obișnuită cu discursurile politice și probabil că este doar un defect profesional, însă în imagini se vede clar cum fostul ministru acaparează toată discuția și se asigură că toți sunt atenți la ceea ce vorbește.

Blondina a încercat să se facă înțeleasă minute în șir și i-a reușit pentru că ceilalți păreau foarte interesați de ceea ce spune. Dat fiind faptul că Elena Udrea este în plin proces, cu siguranță familia ei trece prin momente dificile, iar astfel de discuții de viitor sunt necesare într-o situație delicată.

La final, Elena Udrea își salută prietenul, însă Adrian Alexandrov nu mai are răbdare și se îndreaptă rapid către mașină. Urmat de fosta blondă de la Cotroceni, cei doi părăsesc rapid localul, mânați, cel mai probabil, de dorul de fiica lor, Eva Maria

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro