Fericire mare în viaţa lui Laurenţiu de la MPFM. Soţia lui a dat vestea!

+4 click pentru
galerie

Laurenţiu de la MPFM şi soţia lui, Larisa, împlinesc un an de la cununia civilă © Foto: Facebook

Fericire mare în viaţa lui Laurenţiu, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu". Chiar soţia lui a fost cea care a dat marea veste. Fanii s-au bucurat enorm şi au sărit imediat să-i felicite.

Laurenţiu, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" şi frumoasa lui soţie, Larisa, împlinesc astăzi un an de la cununia civilă, moment sărbătorit cu mare bucurie în familie. Se împlineşte un an de când Laurenţiu, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" şi Larisa au spus "DA" în faţa ofiţerului stării civile.

Larisa şi Laurenţiu, fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar peste câteva zile vor împlini şi un an de la cununia religioasă, atunci când şi-au unit destinele în faţa Lui Dumnezeu.

CITEŞTE ŞI: Bucurie mare pentru fanii lui Laurenţiu de la MPFM. Soţia lui a vorbit despre sarcină. "Cel mai important este să fie sănătos"

"Dragostea înseamnă preferinţa exclusivă pentru un bărbat sau o femeie în defavoarea tuturor celorlalţi, înseamnă angajamentul luat pentru o singură persoană pe termen lung și certificat prin căsătorie", este declaraţie de dragoste pe care Larisa i-a făcut-o soţului ei Laurenţiu de la MPFM la un an de la cununia civilă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro