Fetelor, atenţie! Dani Mocanu vrea să se însoare. Care este singura dorinţă pe care trebuie să o îndeplinească viitoarea iubită

+3 click pentru
galerie

Fetelor, atenţie! Dani Mocanu vrea să se însoare. Care este singura dorinţă pe care trebuie să o îndeplinească viitoarea iubită © Facebook

Dani Mocanu s-a decis. Vrea să se pună la casa lui. S-a săturat de burlăcie şi este mai decis ca niciodată să facă pasul cel mare, alături de femeia care se va dovedi a fi pe placul său.

Dani Mocanu este singur, momentan, însă pentru că a venit iarna, manelistul vrea să găsească căldură în braţele unei femei. După mai multe experienţe nereuşite, când şi-a pus sufletul pe tavă, însă nu a primit ce şi-a dorit, Dani Mocanu este destul de selectiv. Astfel, artistul a decis să pună şi o condiţie extrem de importantă viitoarei sale iubite.

Într-un interviu pentru Acces Direct, Dani Mocanu a ţinut să precizeze că vrea să se însoare şi chiar este în căutare de iubită. Aşadar, fetele care vor să ţintească la inima lui Dani Mocanu trebuie să ştie că manelistul nu-şi doreşte de la viitoarea parteneră nimic altceva decât să fie ascultătoare.

Artistul spune că nu-i pasă dacă viitoarea iubită are un aspect fizic plăcut sau nu, pentru că pentru el singurul lucru care contează cu adevărat este ca ea să-l asculte şi să nu iasă din cuvântul lui.

"Sunt burlac din nou. Sunt ok aşa. Vreau să fac un anunţ public. Vreau să mă însor şi nu găsesc. Faceţi o selecţie. Vreau ca viitoarea iubită să fie ascultătoare. Poate să fie şi urâtă, că o duc eu prin saloane", a spus Dani Mocanu la Acces Direct. 

Dani Mocanu, operat timp de zece ore

Şi pentru că vrea să arate foarte bine pentru viitoarea nevastă, Dani Mocanu a decis chiar să-şi facă şi implant de păr. În urmă cu o lună, artistul a mers în Turcia, acolo unde a fost supus unei intervenţii chirugicale, care a durat nu mai puţin de zece ore. Totul a meritat, însă, iar Dani Mocanu se simte acum fericit şi împlinit.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro