Dani Mocanu, ipostază emoţionantă alături de fetiţele sale. "Iubirile mele sincere"

+3 click pentru
galerie

Dani Mocanu, ipostază emoţionantă alături de fetiţele sale. "Iubirile mele sincere" © Facebook

Dani Mocanu şi-a impresionat fanii cu un mesaj de suflet pentru fetiţele sale. Artistul a transmis public tot ceea ce simte atunci când este în compania copiilor lui, totul spre bucuria fanilor.

Puţină lume ştie, însă Dani Mocanu este tată. Manelistul are două minunăţii de copii, care sunt totul pentru el. De altfel, acesta a şi recunoscut în mesajul postat pe Facebook că lumea poate să-l considere cum vrea, însă atunci când este alături de micuţele sale nimic nu mai contează.

Dani Mocanu se simte cel mai fericit om de pe faţa pământului şi are toate motivele. Fetele lui sunt cele mai importante din viaţa sa şi este capabil să le aducă şi luna de pe cer numai să le ştie bine.

Micuţele au mame diferite, însă chiar şi aşa, Dani Mocanu încearcă să păstreze o relaţie apropiată şi frumoasă între fetele lui. Dani Mocanu şi-a bucurat fanii cu o fotografie realizată în compania Mariei şi a lui Saray, alături de care a adăugat şi o descriere emoţionantă.

"Fetele lu' tăticu frumoase și scumpe. ❤ Iubirile mele sincere. Sunt cum vreți voi: dur, rece, egoist, recalcitrant, depresiv, escroc, artist, infractor, dar atunci când sunt lângă copiii mei, mă consider de vârstă cu ei și mă transform într-un copil. Un bărbat adevărat știe să facă diferența între viața dură de zi cu zi și momentele unice petrecute lângă copiii lui☝️", este mesajul transmis de Dani Mocanu pe Facebook. 

Dani Mocanu are doi copii cu două femei diferite şi spune că nu a găsit până acum marea dragoste. Ce-i drept, manelistul este şi destul de pretenţios, asta pentru că vrea ca viitoarea lui iubită să fie foarte ascultătoare şi chiar să i se supună. Dani Mocanu spune că dovada supremă de iubire este atunci când femeia este sub piciorul bărbatului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro