După Dani Mocanu o vedetă Antena 1 nu și-a mai suportat chelia! "Vin cu mare drag în lumea pletoșilor"

+3 click pentru
galerie

După Dani Mocanu o vedetă Antena 1 nu și-a mai suportat chelia! "Vin cu mare drag în lumea pletoșilor" © Facebook

Nu mai e deloc la modă chelia! Tot mai mulți bărbați aleg să își facă implant de păr, după ce au rămas fără podoabă capilară. După Dani Mocanu, o vedetă Antena 1 a decis că este vremea pentru o schimbare.

Nae Nicolae, cunoscut comediat și fost concurent la iUmor s-a pozat astăzi la o clinică din Turcia, acolo unde fusese deja supus implantului de păr. foarte mândră, comediantul și-a anunțat intrarea în lumea celor "pletoși". 

"Dragilor, părăsesc cu drag aceasta lume urâtă a chelioșilor si vin cu mare drag in lumea pletoșilor. Vă🥰🥰!! Să ne vedem sănătoși!", a scris Nae Nicolae. 

"Ce tareee, abia aștept să văd rezultatul😍😜 / Foarte bine, fă tot ce te face fericit! 👌 / Asta ar fi una dintre glume / Bună gluma", au reacționat prietenii lui Nae Nicolae.

Cu siguranță acum își dorește ca timpul să treacă mai repede pentru a-i crește părul pentru a avut un look nou. 

Nae Nicolae a devenit cunoscut în urma apariției la iUmor, acolo unde a făcut un număr de stand-up la care au râs atât jurații, cât și oamenii de acasă care l-au urmărit. Ulterior a fost invitat în diferite emisiuni pentru momente amuzante și, de asemenea, are și diferite spectacole unde spune tot felul de glume. 

Vă reamintim că recent, Dani Mocanu a mers în Turcia pentru a-și face implant de păr. Cunoscutul artist s-a întors deja în țară și și-a reluat activitatea, postând des fotografii cu el pentru a le arăta oamenilor schimbarea de când și-a făcut implant de păr. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro