Prima fotografie cu fetiţa lui Cabral şi a Andreei Ibaka. Asemănarea cu tatăl ei este izbitoare. FOTO

+3 click pentru
galerie

Prima fotografie cu fetiţa lui Cabral şi a Andreei Ibaka. Asemănarea cu tatăl ei este izbitoare. FOTO © instagram.com

Andreea Ibaka a publicat prima fotografie în care se vede chipul fetiţei ei şi a lui Cabral, Namiko. În imagine se vede foarte bine faţa micuţei, iar fanii au reacţionat imediat la postare cu foarte multe comentarii privind asemănarea izbitoare cu tatăl micuţei.

Andreea Ibaka şi Cabral trăiesc clipe de vis alături de micuţa lor, Namiko. Aceştia au decis să facă publică imaginea cu chipul fetiţei, iar fanii au observat imediat asemănarea izbitoare cu prezentatorul de emisiune. Micuţa a fost fotografiată la plajă, stând foarte gânditoare pe nisip, îmbracată într-o rochiţă înflorată şi o pălărie de soare. Poza postata de Andreea a strând rapid foarte multe comentarii pozitive, dar şi o mulţime de aprecieri. 

”Namiko, „copilul valurilor”, un nume de origine japoneză. Copilul nostru iubit care, deloc întâmplător, a iubit apa de la prima atingere. Un nume rar întâlnit pe meleagurile noastre, ce s-ar putea să te surprindă în primă instanță. Asta înainte să te cucerească, așa cum a făcut și cu noi”, a scris Andreea pe blogul său.

Andreea Ibaka şi Cabral au devenit părinţi pe data de 4 octombrie 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro