Fetiţa cea mică a Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda împlineşte 11 luni. Ce mare şi frumoasă s-a făcut Iris!

+3 click pentru
galerie

Fetiţa cea mică a Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda împlineşte 11 luni. Ce mare şi frumoasă s-a făcut Iris! © Instagram

Este zi mare, astăzi, în familia lui Tavi Clonda şi a Gabrielei Cristea. Cei doi fericiţi părinţi o sărbătoresc pe mezina familiei care împlineşte 11 luni.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda nu-şi mai încap în piele de fericire, de când familia li s-a mărit. Venirea pe lume a lui Iris a luat pe toată lumea prin surprindere, însă viaţa nu putea să le facă celor doi un cadou mai frumos.

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au descoperit sensul vieţii, iar fericirea pe care o trăiesc alături de copilele lor este fără egal. Aşa se întâmplă şi astăzi, când mezina Iris împlineşte 11 luni. Tatăl său a transmis un mesaj de suflet pentru comoara sa, pe reţelele sociale.

''Azi, Iris împlineşte 11 luni! 🤗👸🏻💜 Mami şi tati şi suri te iubesc foarte mult!👨‍👩‍👧‍👧 @theairisselena #zeitairis💜 #11luni'', a scris Tavi Clonda pe Instagram.

Şi pentru a-i face un cadou fetiţei sale în ziua în care împlineşte 11 luni, Tavi Clonda şi-a anunţat prietenii virtuali că în această seară îl pot vedea la emisiunea ''Răi Da' Buni'' de pe Antena Stars, unde va cânta în cinstea sărbătoritei sale.

Gabriela Cristea, despre al treilea copil

Frumoasa vedetă de la Antena Stars a ţinut să răspundă curiozităţii fanilor, care au vrut să ştie dacă se mai gândeşte la încă un copil. Deşi a precizat că şi-ar dori foarte mult şi un băieţel, Gabriela Cristea este decisă să se concentreze în perioada următoare pe carieră şi să nu se gândească la încă un copil.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro