Gabriela Cristea ne lasă mască! Cum arată prezentatoarea într-o rochie mulată, după ce a slăbit spectaculos

+7 click pentru
galerie

Gabriela Cristea ne lasă mască! Cum arată prezentatoarea într-o rochie mulată, după ce a slăbit spectaculos © Instagram

După ce a devenit mamă pentru a doua oară, Gabriela Cristea a decis să se întoarcă la silueta pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată. Cu ajutorul unei diete riguroase, vedeta a reușit să se subțieze vizibil, iar fanii nu se pot opri din complimente.

Gabriela Cristea slăbește pe zi ce trece! Prezentoarea a reușit deja să dea jos cel puțin 15 kilograme, motiv pentru care are curajul să se afișeze în hiane din ce în ce mai îndrăznețe.

Gabriela Cristea, în rochie mulată cu noua siluetă

Astăzi, prezentatoarea „Like a star” a postat o imagine în care își etalează noua siluetă în cel mai vizibil mod posibil: într-o superbă rochie care se mulează perfect pe corpul ei.

Vedeta a primit zeci de complimente din partea fanilor, unii dintre ei spunându-i chiar că întinerește pe zi ce trece și că, dacă n-ar ști mai bine, ar zice chiar că vedeta postează imagini mai vechi, de când era mai tânără!

Cum a slăbit Gabriela Cristea

Acum câteva săptămâni, Gabriela Cristea dezvăluia cheia succesului ei, în materie de slăbit. Folosindu-se de mese fixe și ore exacte, dar mai ales de un număr bine stabilit de calorii, vedeta și nutriționistul ei au întocmit planul perfect de slăbit.

„Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1000 de calorii”, mărturisea prezentatorea, pe rețelele de socializare. „Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar da cam acelaşi lucru să mănânc. Am mai fost la nutriţionist, adică nu aş fi la prima abatere.”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro