Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme. Câte calorii mânâncă, în fiecare zi

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme. Câte calorii mânâncă, în fiecare zi © Instagram

Toată lumea poate observa, cu ochiul liber, transformarea spectaculoasă a Gabrielei Cristea. De când a devenit mamă pentru a doua oară, a pus piciorul în prag și a decis că vrea să revină la silueta pe care o avea înainte de nașteri.

Zis și făcut. Gabriela Cristea s-a pus serios pe slăbit și a reușit să dea jos, atenție, 14 kilograme. Vedeta s-a subțiat vizibil, iar acest lucru a fost posibil doar prin intermediul unei diete echilibrate.

Pe rețelele de socializare, Gabriela Cristea (45 de ani) a împărtășit care este rețeta succesului, prin intermediul căreia a reușit să dea jos atâtea kilograme. Este un regim riguros, care are la bază mese fixe, la ore exacte și cu un număr bine stabilit de calorii. Bineînțeles, planul nu a fost stabilit de capul ei, ci cu ajutorul unui nutriționist.

„De când am născut, am slăbit vreo 14 kg, dar mai am încă pe atât. Mi-am propus să revin la o formă fizică foarte bună. Doar dietă. Am încercat să fac nişte pilates, dar nu am timp şi am mai făcut şi nişte exerciţii de meditaţie, de yoga. Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1000 de calorii. Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar da cam acelaşi lucru să mănânc. Am mai fost la nutriţionist, adică nu aş fi la prima abatere”, a scris Gabriela Cristea, pe rețelele de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro