Gabriela Cristea, moment emoţionant la început de an. Ce s-a întâmplat cu Iris, una dintre fiicele sale

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, moment emoţionant la început de an. Ce s-a întâmplat cu Iris, una dintre fiicele sale © Instagram

Gabriela Cristea, una dintre cele mai iubite prezentatoare tv din România, a dat startul schimbărilor în anul 2020 încă din primele zile. Acestea o vizează atât pe ea, cât şi pe una dintre superbele sale fiice, Iris. Iată ce s-a întâmplat în viaţa micuţei!

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cele două vedete sunt părinţii unor fetiţe absolut minunate, Victoria şi Iris. De curând, în viaţa celei din urmă a avut loc un eveniment important, normal pentru vârsta sa. 

Gabriela Cristea are o legătură foarte strânsă cu admiratorii săi, drept pentru care îi ţine la curent cu tot ce se întâmplă în viaţa sa. De curând, frumoasa prezentatoare le-a împărtăşit acestora o veste emoţionantă şi anume înţărcatul fetiţei sale Iris.

"Începutul de an ne-a adus şi înţărcatul lui Iris. Momentele acelea de “noi două” sunt cele mai preţioase şi am să le păstrez mereu în inima mea. Noi am optat pentru înţărcatul treptat (blând), tu cum ai peocedat?", a scris Gabriela Cristea pe contul său de Instagram.

Gabriela Cristea, gest de iubire pentru familia sa

Gabriela Cristea şi-a impresionat fanii cu o declaraţie inedită de dragoste către membrii familiei sale. Vedeta a dezvăluit faptul că  de mult timp, pe ecranul telefonului ei se află o fotografie cu soţul său şi cele două fiice.

"Aceasta este poza de pe telefonul meu. O port din 23 martie, atunci când a fost facută şi cred că defineşte cel mai bine cum a fost 2019 pentru mine. Primesc cu braţele deschise provocarea lui 2020 pentru că eu cred că o să fie un an fabulos pentru mine şi familia mea. Vă doresc tot binele din lume şi laaaa muuuulţi aaaani! 🎉🎸🤗👏😎👨‍👩‍👧‍👧", a scris Gabriela Cristea în dreptul fotografiei, pe reţeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro