Fetiţa lui Liviu Vârciu a mers pentru prima dată la grădiniţă. Reacţia Anastasiei l-a luat prin surprindere pe tatăl ei

+3 click pentru
galerie

Fetiţa lui Liviu Vârciu a mers pentru prima dată la grădiniţă. Reacţia Anastasiei l-a luat prin surprindere pe tatăl ei © Instagram

Zi mare şi plină de emoţii pentru Liviu Vârciu. Simpaticul artist şi-a luat inima în dinţi şi a dus-o pe micuţa Anastasia la grădiniţă. Doar că, surprize, micuţei nu prea i-a plăcut deloc întâlnirea cu ceilalţi copii.

Liviu Vârciu, luat prin surprindere de reacţia fetiţei lui

Anastasia are doi ani, astfel că tatăl ei, Liviu Vârciu, a decis că este momentul ca micuţa să facă cunoştinţă cu colectivitatea de copii şi să iasă în lume. Doar că, surpriză, socoteala de acasă nu s-a nimerit cu cea din târg. Ajunsă la grădiniţă, micuţa nu a părut deloc încântată de felul în care stau lucrurile şi a început s plângă. Chiar dacă fetiţa nu a avut reacţia dorită de către părinţii ei, Liviu Vârciu şi Anda Călin sunt conştienţi că aceasta este o situaţie normală, iar timpul le va rezolva pe toate.

Liviu Vârciu, vizibil emoţionat, a pus mâna pe telefon şi a filmat-o imediat pe fetiţa lui, vrând ca peste ani, Anastasia să se amuze de felul în care a reacţionat în prima zi de grădiniţă. 

"Nu-ţi place, tata, la gădiniţă?", a întrebat Liviu Vârciu. "Nu", a răspuns sigură pe ea micuţa. "De ce nu-ţi place, tati? Rămânem sau mergem?", a răspuns Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu, un tată model

Chiar dacă este un om ocupat şi implicat în foarte multe proiecte, Liviu Vârciu oferă toată atenţia din lume familiei sale şi celor două fetiţe. Tocmai de aceea şi astăzi el a fost cel care şi- dorit să o ducă pe fetiţă la grădiniţă pentru a vedea cum decurg lucrurile cu schimbarea apărută în viaţa Anastasiei. În continuare vă prezentăm şi clipul postat de Liviu Vâciu pe Instagram, în care micuţa sa, deşi este tristă, este foarte simpatică.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prima zi! 🙈🙈🙈

A post shared by Liviu Varciu (@liviu_varciu) on

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro