Fetiţa lui Eduard şi a Laviniei de la MPFM a împlinit un an! "Clipitele vieții trec fără oprire"

+3 click pentru
galerie

Fetiţa lui Eduard şi a Laviniei de la MPFM a împlinit un an! "Clipitele vieții trec fără oprire" © Facebook

A fost petrecere mare în familia lui Eduard şi a Laviniei, foşti concurenţi la MPFM. Fetiţa lui, Carolina Jacqueline a împlinit un anişor, aşa că ei au pregătit un tort spectaculos, ţinute speciale şi i-au invitat pe toţi cei apropiaţi. 

Eduard şi Lavinia, foşti concurenţi la "Mireasă pentru fiul meu", sunt cei mai fericiţi de când fetiţa lor a venit pe lume. Pe reţelele de socializare, cei doi au publicat un mesaj emoţionant, alături de fotografiile de la petrecerea lui Carolina Jacqueline.

Cum arată fetiţa lui Eduard şi a Laviniei de la MPFM, la două luni de la naştere. "Pentru așa ceva ne mai suportă Dumnezeu"

"💖CAROLINA JACQUELINE💖, copilul nostru, 💖DAR de la Dumnezeu. 💖MINUNEA care ne face căminul mai bogat,care ne răsfață în fiecare dimineață cu îmbrățișări și pupici, 💖COPILUL care zi de zi împarte numai fericire ești 💖UNIVERSUL pentru noi, ești sfârșitul și începutul lumii și nu avem glas de mulțumire pentru că am fost aleși să-ți fim 💖PĂRINȚI.
Clipitele vieții trec fără oprire, iar noi, așteptăm cu sufletul la gură, fiecare început din creșterea ta💖 dar, oare când a trecut deja 1️⃣ anișor și nici nu am clipit măcar?? 💖
Un singur lucru TE mai rugăm, TU, ATOTPUTERNICULE să-i dai SĂNĂTATE îngerașului nostru, așa cum ai avut mereu grijă de ea, să-i fii necontenit aproape, doar ATÂT..
♥️♥️♥️PRIMUL ANIȘOR ȘI LA CÂT MAI MULȚI ANI FETIȚA NOASTRĂ!!! ♥️♥️♥️"
, au scris Eduard şi Lavinia pe reţelele de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro