FOTO / Cum arată fetiţa lui Eduard şi a Laviniei de la MPFM, la două luni de la naştere. "Pentru așa ceva ne mai suportă Dumnezeu"

+5 click pentru
galerie

Fetiţa lui Eduard şi a Laviniei de la MPFM a împlinit două luni © Facebook

Lavinia şi Eduard, foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Cei doi foşti concurenţi au devenit părinţi pe 5 iunie, iar de atunci toată dragostea pe care o simţeau s-a transpus într-o singură fiinţă: Carolina Jacqueline.

Lavinia şi Eduard, foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", sunt extrem de fericiţi, iar micuţa lor este o frumuseţe de copil. Fetiţa lui Eduard şi a Laviniei a împlinit astăzi două luni. Fericiţii părinţi au ţinut să le transmită şi prietenilor virtuali, dar şi tuturor fanilor care i-au susţinut în emisiune cât de fericiţi sunt, arătându-le o nouă imagine cu micuţa domnişoară.

"Să crească mare si sănătoasă, Să vă traiască şi să vă aducă numai bucurii, Îngeraaaș, ești o scumpete!, Să crești mare și sănătoasă, că ești minunată!, Doamneeee, pentru așa ceva ne mai suportă Dumnezeu! Să vă trăiască, Lavi, să fie sănătoasă și să aibă noroc în viață. Oricum va fi hotărâtă, așa spune șănțulețul de la năsuc spre buze, Ce frumoasă este! Să vă trăiască, Să vă trăiască prințesa să vă bucurați mereu de ea, este o minunăție de îngeraș", sunt câteva dintre comentariile primite de Lavinia şi Eduard, foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" din partea fanilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest