Fetița lui Steliano Filip a împlinit 2 anișori, iar fotbalistul nu s-a uitat deloc la bani! Dinamovistul i-a organizat o petrecere ca în filme

+4 click pentru
galerie

Fetița lui Steliano Filip a împlinit 2 anișori, iar fotbalistul nu s-a uitat deloc la bani! Dinamovistul i-a organizat o petrecere ca în filme © Instagram

Bucurie mare în familia lui Steliano Filip! Fetița fotbalistului și a soției sale, Bianca a împlinit 2 anișori, iar cei doi părinți nu s-au uitat deloc la bani și au organizat o petrecere de pomină pentru Anais. 

Au trecut 2 ani de când Steliano Filip și soția lui, Bianca Marina au devenit părinții unei fetițe superbe pe nume Anais. Micuța a împlinit vârsta de 2 anișori, iar mami și tati au avut grijă să-i organizeze cea mai frumoasă petrecere: invitați unul și unul, de la cei mai mici, până la cei mai mari, un tort ca în povești, muzică pentru copii și multă, multă voie bună!

Steliano Filip și Bianca Marina au dansat toată seara și s-au simțit extrem de bine în compania micuței lor, care a fost tot timpul în centrul atenției. Îmbrăcată într-o rochiță de prințese, cu părul prins în 2 codițe, Anais nici nu avea cum să treacă neobservată!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest