Fiica Andreei Marin, probleme de sănătate serioase. Vedeta a trecut prin clipe grele

+3 click pentru
galerie

Andreea Marin, o mamă model pentru Violeta © Facebook

Andreea Marin este o mamă model şi încearcă să-i ofere o educaţie aleasă fiicei sale. Violeta este totul pentru ea, astfel că este de înţeles zâmbetul pe care "Zâna" îl are pe faţă de fiecare dată. Chiar dacă a trecut prin mai multe probleme în viaţă, Andreea Marin a reuşit de fiecare dată să treacă peste ele, totul de dragul fiicei sale, care are nevoie de ea.

Aşa cum spuneam, Andreea Marin o iubeşte cum nu există cuvinte pe fiica sa, pentru care a avut emoţii mari la naştere. Violeta s-a născut cu o problemă medicală, care a îngrijorat-o teribil pe vedetă. Violeta s-a născut cu laba piciorului în interior. Ca doi părinţi responsabili,  Andreea Marin şi Ştefan Bănică Jr., au solicitat ajutorul unor specialişti, iar în jumătate de an problema a fost depăşită.

”Există mulţi copii care se nasc cu mici probleme sau mai mari probleme de sănătate. În cazul Violetei, ea era prea lunguţă în burtica mamei şi s-a născut cu laba piciorului spre interior, ar fi avut mari probleme de mişcare ulterior dacă nu făceam această recuperare. Până la şase luni am făcut recuperare în apă, acasă. Cred că a fost determinant lucrul acesta, nu doar pentru faptul că acum merge corect, ci şi pentru faptul că astăzi este în apă ca peştele", a spus Andreea Marin, potrivit Viva.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest