Fiica lui Karmen trăiește ca o prințesă. Cum e răsfățată nepoata lui Adrian Minune

+3 click pentru
galerie

Fiica lui Karmen trăiește ca o prințesă. Cum e răsfățată nepoata lui Adrian Minune © instagram

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a născut în urmă cu două luni. De atunci viața ei și a iubitul s-a schimbat complet. Au o minune de fetiță, iar aceasta e cea mai răsfățată în familie. Nepoata lui Adrian Minune este deja populară pe internet. 

Sofia Maria Rossa a venit pe lume în urmă cu doar două luni, însă de atunci a adus în familia manelistului Adrian Minune doar fericire și zâmbet. Fetița este răsfățată cu cele mai frumoase cadouri, are parte de toată atenția celor din jur, iar mai nou, are și cont de instagram. Părinții s-au hotorât să-i creeze un cont de socializare unde să posteze fotografii cu micuța, iar ulterior când va crește să aibe deja o pagina frumoasă și cu mulți urmăritori. Deja este urmărită de peste 7800 de persoane, însă asta nu-i singurul lucru pe care părinții au decis să-l facă pentru micuță.

Într-o fotografie postată pe contul de socializare al lui Karmen, micuța Rossa face baie doar printre petale de trandafiri: roz, roșii și galbene. Aceasta este tratată ca o prințesă, iar noi deja ne gândim la ce cadouri o sa primească Rossa atunci când va împlini vârsta de 18 ani. Cu siguranță bunicul și părinții o vor răsplăti pe aceasta cu daruri în valoare de sute de mii de euro. 

Când se va face botezul

 Botezul fiicei lui Carmen Simionescu este poate cel mai așteptat din următoarea perioadă. Toată lumea vrea să vadă ce petrecere grandioasă va organiza familia artistei, dar și ce ținute luxoase vor purta.

"Nu ştim deocamdată. Îmi doresc să mai crească puţin. Creştinarea este un moment important şi mi-aş dori să fie şi ea puţin mai mare. Nu am discutat deocamdată cu membrii familiei despre botez, dar vom vedea.", a declarat Carmen Simionescu, în urmă cu ceva timp.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro