Cea mai emoţionantă ipostază cu Adrian Minune şi nepoţica lui. Imaginea care i-a lăsat pe fani fără cuvinte

+3 click pentru
galerie

Cea mai emoţionantă ipostază cu Adrian Minune şi nepoţica lui. Imaginea care i-a lăsat pe fani fără cuvinte © Instagram

Adrian Minune a devenit bunic pentru prima dată, la începutul lunii august, iar de atunci viaţa sa s-a schimbat. Chiar dacă lucrurile au mers cum nu se poate mai bine pentru el şi până atunci, ei bine, de acum înainte viaţa îi este la superlativ, după ce familia i s-a mărit.

Carmen Simionescu a născut o fetiţă perfect sănătoasă

Carmen Simionescu şi-a văzut visul cu ochii şi a devenit mămică pentru prima dată, după ce Spynews a anunţat în exclusivitate, în urmă cu câteva luni, că frumoasa artistă este însărcinată. Operaţia a fost un succes, iar Carmen Simionescu şi micuţa au fost foarte bine. Mai mari emoţii au avut tatăl micuţei, Bogdan Căplescu, şi tatăl lui Carmen, Adrian Minune, care au stat ca pe ghimpi până când medicul i-a înştiinţat că Sofia a venit pe lume sănătoasă şi frumoasă.

Adrian Minune, cel mai fericit bunic

Adrian Minune a aşteptat cu sufletul la gură să i se nască nepoata şi este nedezlipit de lângă ea. Chiar dacă este ocupat, având foarte multe cântări, îndrăgitul manelist găseşte timp să petreacă şi cu familia şi, mai ales, cu nepoţica. Chiar el a fost şi cel care a împărtăşit cu fanii cea mai emoţionantă fotografie alături de micuţa nepoţică. Adrian Minune se află în pat, iar pe abdomen o ţine pe Sofia, care pare foarte relaxată în compania bunicului.

Adrian Minune, felicitat de fani

Cei mai fericiţi să-l vadă în această ipostază au fost fanii, care au transmis imediat mesaje care mai de care mai frumoase.

"Să fie într-un ceas bun. Să aibă o viaţă frumoasă, Să vă trăiască Sofia şi să vă bucuraţi de ea şi să scoţi o melodie pentru Sofia, că şi pe fata mea o cheamă la fel 😍😍😍, Să îţi trăiască! Seamană tot cu Carmen!!💕", au scris fanii pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro