Fiicele lui Mihai Morar, surprinse într-o ipostază adorabilă! "Semănăm ca două picături!". FOTO

+3 click pentru
galerie

Fiicele lui Mihai Morar, surprinse într-o ipostază adorabilă! "Semănăm ca două picături!". FOTO © Instagram

Mihai Morar trăiește fericirea supremă de când a devenit tătic pentru a treia oară, iar familia lor s-a întregit. Prezentatorul tv își dedică tot timpul liber fetițelor și soției sale și fiecare zi este o nouă poveste în familia Morar.

Așa s-a întâmplat și acum, când una dintre gemenele lui Mihai Morar, Cezara, o ținea în brațe pe mezina familiei, Roua. Cele două petreceau timp prețios ca între două surori, iar prezentatorul tv a surprins momentul special într-o fotografie, la care a alăturat și un mesaj simpatic, în stilul lui caracteristic. 

"I-am zis Cezarei într-o clipă de iubire-fără-cuvinte, în care tot Universul se comprimă în ochii copilului tău și toată energia Universului circulă prin irișii lor: <<Cezara, noi doi semănăm ca două picături de apă!.>>Cezara mă privește academic și, dintr-o clipire, răstoarnă tot Universul: <<Așa e, semănăm ca două picături! Tu de apă plată, eu de apă minerală...>> 🤣🤣🤣🤣", a scris Mihai Morar, pe Instagram.

Mihai Morar, despre secretul căsniciei perfecte

De-a lungul timpului, în căsnicia lui Mihai Morar cu Gabriela, comunicarea şi intimitatea partenerului au fost pilonii care au întărit frumoasa poveste de dragoste pe care prezentatorul tv şi Gabriela o trăiesc în prezent. "Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul.", a declarat Mihai cu sinceritate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro