VIDEO PAPARAZZI / Între muncă și fapte bune, Mihai Morar are mereu timp pentru fetițele sale! Imaginile care dovedesc că este un adevărat supererou

+3 click pentru
galerie

Nu ar fi prea deplasat să spunem că Mihai Morar este un adevărat supererou al zilelor noastre. Are emisiune dimineața, are emisiune seara, se trezește la 5 dimineața pentru a alerga când orașul încă doarme, dar are mereu timp de familia lui.

Asta o arată imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro, care dovedesc faptul că prezentatorul este soțul pe care orice femeie și l-ar dori la casa ei.

Deși muncește pe brânci, face fapte bune și se îngrijește atent de mintea și de trupul lui, Mihai Morar reușește, cumva, să se împartă cu brio între viața de familie și cea profesională. Mereu vigilenții paparazzi Spynews.ro l-au surprins pe îndrăgitul prezentator în timpul unei ieșiri în trei: doar el și gemenele sale.

Mihai Morar își răsfață fetele la film

Unul dintre cele mai îndrăgite moduri de relaxare este o ieșire la un film bun. Este cu atât mai frumos atunci când are loc în familie. Cel mai probabil în timp ce soția și mezina lui se ohidneau, Mihai Morar și-a luat gemenele, pe Cezara și pe Mara, și le-a scos la un film.

Altceva ne atrage atenția, însă, pe imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro. Atunci când s-au oprit să își cumpere de-ale gurii pentru film, Mihai Morar a fost foarte atent să le facă pe plan fetelor lui. A vorbit cu vânzătorul, care explica ceva foarte atent. În tot acest timp, prezentatorul avea grijă să vadă ce mai spun și fetele lui, fiind foarte atent la părerile și doleanțele lor. A durat ceva până când au plecat de la tejghea, cu produsele alese, semn că Mihai Morar este mereu răbdător și atent cu fetițele lui.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro