Filmul tragediei. Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a agonizat timp de opt ore, până când soacra a sunat la 112

Filmul tragediei. Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a agonizat timp de opt ore, până când soacra a sunat la 112 © BZI

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară! Solista a agonizat timp de opt ore, după ce a căzut pe scările interioare. Abia după atât timp a apărut apelul la 112 al soacrei. 

Îndrăgita mezzosoprană Maria Macsim Nicoară se zbate între viață și moarte, fiind în comă, după ce a suferit un accident la vila din comuna Aroneanu.

Totul a început sâmbătă seara, pe 9 mai 2020, când, în jurul orei 23:00, soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, a găsit-o pe solistă plină de sânge, în stare de semiconștiență, la capătul scărilor interioare din vilă.

Pianistul a ridicat-o pe mezzosoprană și o dus-o într-o cameră unde o lasat-o în pat, plină de sânge. În fața anchetatorilor, Codrin Nicoară a declarat că a crezut că soției sale i s-a făcut rău de la consum de alcool. Acesta a precizat și că a găsit urme de vomă la capătul scărilor.

Surse din cadrul anchetei au transmis pentru BZI că Maria Macsim Nicoară avea o alcoolemie de 0,40 miligrame alcool pur în sânge, după ce a ajuns la unitatea spitalicească.

Abia spre dimineață, Codrin Nicoară a cerut sfatul mamei sale, care s-a deplasat la vila din comuna Aroneanu. La ora 7:10, Viorica Nicoară a sunat la numărul unic de urgențe 112.

Un echipaj de terapie intensivă mobilă a ajuns la casa familiei Nicoară în jurul orei 7:30. Apoi, Maria Macsim Nicoară a fost intubată și ventilată.

În jurul orei 8:00, a ajuns la spital în stare critică, cu leziuni grave.  La câteva ore de la internare, reprezentanții Spitalului de Neurochirurgie au anunțat Poliția. În acest timp, rudele sau prietenii nu s-au interesat de starea ei de sănătate. 

Un echipaj de poliție s-a deplasat la vilă, iar Codrin Nicoară le-a explicat polițiștilor că soția sa a consumat alcool și a căzut pe scări. Ulterior, cazul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară a fost preluat de Serviciul de Investigații Criminale.

Maria Macsim Nicoară a suferit o intervenție chirurgicală și în continuare, medicii sunt rezervați în privința șanselor de supraviețuire. 

Soțul sopranei și-a luat un avocat. În timp ce polițiștii se aflau la casa celor doi soți, avocatul bărbatului și-a făcut apariția la poartă. Amintim că în cauză a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro