Fiul lui Damian Drăghici a împlinit un an. Cristina Stroe, iubita artistului, a transmis un mesaj emoţionant

+3 click pentru
galerie

Fiul lui Damian Drăghici a împlinit un an. Cristina Stroe, iubita artistului, a transmis un mesaj emoţionant © Facebook

Damian Drăghici este în culmea fericirii. Mezinul său, Andrei, a împlinit un an, iar bucuria este una fără margini în familia sa şi a Cristinei Stroe.

În urmă cu un an, cei doi artişti se pregăteau să facă cunoştinţă cu băieţelul care le-a schimbat viaţa. Chiar dacă Damian Drăghici, pe care îl puteţi vedea în serialul ''Sacrificiul'' de la Antena 1, ştie ce înseamnă să fii părinte, fiecare sentiment este unic, astfel că împlinirea a fost un fără egal.

Şi mai şi au stat lucrurile pentru Cristina Stroe, care a devenit mamă pentru prima dată. Simpatica artistă şi-a îndeplinit marele vis, iar de atunci este mai fericită ca niciodată.

Şi pentru că a trecut un an de când micuţul Andrei le-a umplut sufletele de iubire şi speranţă, Cristina a ţinut să transmită un mesaj emoţionant pe reţelele sociale, în cinstea sărbătoritului. 

''În noaptea asta, în urmă cu un an, la 1:37, ți-am auzit glasul pentru prima data și mi-am dat seama că pentru tine și pentru binele tău, voi putea muta munții din loc. Mi-am dat seamă că nu există minune mai mare decât viața. Din prima clipă când te-am ținut în brațe, ți-am dorit să fii sănătos, puternic și iubit și așa îți voi dori toată viața, copilul meu vesel și bun. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tine, iar ție îți mulțumesc că exiști și că mi-ai umplut fiecare gol, mi-ai reparat orice rană, mulțumesc că îți sunt mamă. La mulți ani, sufletul meu, Andrei Yeshua! Să-ți fie viața o sărbătoare și să fii sănătos. Te iubesc cu toată ființă! ❤️'', a scris Cristina Stroe pe Facebook.

De asemenea, fanii şi prietenii celor doi artişti au transmis mesaje care mai de care mai frumoase pentru micuţul care a împlinit primul an de viaţă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro