Fiul lui Dan Bittman a renunțat la pseudonim și se afișează cu numele artistului! Cu ce se ocupă acum Alex, după ce a fost implicat în scandalul cu drogurile 

Fiul lui Dan Bittman a renunțat la pseudonim și se afișează cu numele artistului! Cu ce se ocupă acum Alex, după ce a fost implicat în scandalul cu drogurile © Instagram

Fiul lui Dan Bittman a renunțat la ”Dj Sybro” și se afișează cu numele tatălui său! Cu ce se ocupă acum Alex, băiatul cel mare al artistului, după ce a fost implicat în scandalul cu drogurile?

Alex Bittman sau ”Dy Sybro”, așa cum mulți îl cunosc, calcă pe urmele tatălui său. Cu toate că a ales un stil de muzică diferit față de părintele său, tânărul în vârstă de 22 de ani moștenește din plin calitățile vocale ale marelui artist. Nu i-a plăcut rock-ul, iar de balade nici să nu audă, așa că, s-a axat pe zona electronică, ba chiar cu influențe trap, fiind printre principalele stiluri de muzică care au un succes colosal în momentul de față. 

În plus, artistul a renunțat la pseudonimul sub care devenise consacrat, și anume ”Dy Sybro” și se afișează acum cu numele tatălui său, Bittman. S-a implicat în mai multe proiecte muzicale și nu are de gând să se oprească aici, mai ales că remixurile sale au devenit celebre și extrem de iubite de cei din jur. Ba chiar la începutul acestei luni, Alex a scos o nouă piesă, în colaborare cu un alt artist. 

A fost prins cu subtanțe interzise asupra lui

Cât despre povestea prin care a trecut în luna martie a anului 2019, lucrurile par a fi uitate. Fiul cel mare al lui Dan Bittman a fost implicat într-o anchetă de către procurorii DIICOT, după ce oamenii legii au găsit asupra lui o cantitate de subtanțe interzise. În cele din urmă, autoritățile au decis de a nu-l pune sub acuzare pe fiul artistului, pe motiv că drogurile erau destinate consmului personal, ci nu în vederea unei posibile comercializări. 

Acum, tânărul este de neoprit și a renunțat la toate viciile care îl trăgeau în jos. Scoate piesă după piesă și are de gând să-și depășească tatăl în domeniul artistic. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro