Iubita lui Dan Bittman a lămurit zvonurile conform cărora fiul cel mare ar avea probleme cu legea! VIDEO

+3 click pentru
galerie

Iubita lui Dan Bittman a lămurit zvonurile conform cărora fiul cel mare ar avea probleme cu legea! VIDEO © captură video

În urmă cu puţin timp, s-a zvonit în presă că fiul cel mare al lui Dan Bittman, Alexandru, ar fi fost anchetat într-un dosar privind traficul de droguri. Într-un interviu acordat pentru "Răi Da Buni", Liliana Ştefan, mama tânărului de 20 de ani, a lămurit tot!

Mama lui Alexandru, Liliana Ştefan, asemenea tatălui său, Dan Bittman, susţine că nu este adevărat şi că sunt doar zvonuri "aruncate" pe internet de fel de fel de publicaţii.

Fiul lui Dan Bittman, anchetat într-un dosar de trafic de droguri? "Doamne fereşte!"

"Nu e nimic adevărat. Doamne fereşte! Mi se pare de râs să scrii aşa ceva. Pe bune... Alex? Cred că este cel mai mare noroc al meu şi cel mai bun copil din lume pe care poate să şi-l dorească o mamă. E adevărat că el poartă un nume celebru şi este foarte uşor să fii ţinţă. Dar cred că toţi trei pot fi expuşi oricând unui articol.", a mărturisit Liliana Ştefan, pentru "Răi Da Buni".

Băiatul Lilianei Ştefan şi al lui Dan Bittman, Alexandru, munceşte cot la cot cu toată lumea, este la facultate şi mai presus de orice, le este exemplu fraţilor mici. 

"Este un copil care munceşte toată vara, de dimineaţă până seara stă acolo, îşi câştigă banii singur, îşi transpiră sufletul acolo. Îşi face banii lui. Să vorbeşti despre un copil fără să cunoşti...", a mai continuat iubita lui Dan Bittman. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro