Fiul lui Dinu Maxer, suspect de COVID-19, a ajuns de urgență la spital: „Nu știm cât vom mai sta aici”

Fiul lui Dinu Maxer, suspect de COVID-19, a ajuns de urgență la spital © Facebook

În plină pandemie, Dinu Maxer a trecut prin niște adevărate emoții - și încă trece, de fapt. Îndrăgitul artist a ajuns de urgență la spital cu fiul său, în vârstă de 9 ani, care avea dureri și a tot făcut febră mare în ultima vreme.

Totul a fost povestit chiar de Dinu Maxer, care a scris pe rețelele de socializare despre calvarul început joia trecută. Încă de la începutul săptămânii, fiul său și al Deei Maxer, Andreas, a început să se simtă rău. Micuțul acuza dureri îngrozitoare la călcâi și făcea încontinuu febră.

Andreas a fost suspect de coronavirus

În momentul când băiatului a început să i se înroșească pielea, părinții au decis că trebuie să se prezinte la spital, la ortopedie. Însă, din cauza simptomelor lui Andreas, a fost nevoie și de toată tevatură asociată suspecților de COVID-19.

„Cred că nu aveți idee ce înseamnă să te internezi într-un spital când ești febril și implicit suspect de COVID 19 - IZOLARE, CARANTINĂ, emoție, îngrijorare și multe întrebări! După două teste PCR de depistare a coronavirusului, care au ieșit NEGATIVE, totul a intrat în normal”, a scris Dinu Maxer.

Duminică seară, artistul a precizat și care a fost diagnosticul final pus de medici. După mai multe tratamente, s-a concluzionat că esta vorba despre „un traumatism la inserția tendonului ahilian pe calcaneu, peste care s-a suprapus o infecție a țesuturilor moi învecinate, de la o înțepătură în aceeași zonă”, conform lui Dinu Maxer.

În prezent, Andreas este încă internat în spital.

„Ne-au făcut pachet și ne-au trimis schimburi; încă nu știm cât vom mai stă aici... Andreas mai are nevoie de tratament intravenos”, a concluzionat Dinu Maxer.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro