Deea și Dinu Maxer, super petrecere pentru fiul lor. Andreas a împlinit 9 ani

+3 click pentru
galerie

Deea și Dinu Maxer, super petrecere pentru fiul lor. Andreas a împlinit 9 ani © instagram

Deea și Dinu Maxer sunt cei mai fericiți părinți, iar ieri au avut un motiv în plus de bucurie. Cei doi au sărbătorit ziua de naștere a băiețelului lor, iar de la petrece nu au lipsit surprizele. 

Ieri a fost o zi importantă pentru Deea și Dinu Maxer. În urmă cu 9 ani deveneau pentru prima oară părinții unui băiețel, iar seara trecută au sărbătorit așa cum trebuie această zi specială pentru ei. Cei doi i-au organizat celui mic o petrecere într-un local din Capitală, iar de la eveniment nu au lipsit surprizele. 

Andreas, băiețelul sărbătorit a avut parte de toată atenția părințior, dar și a prietenilor. La petrecerea organizată special pentru el au luat parte mai multe prieteni, dar și apropiați de-ai familiei, precum și rude. Deea și Dinu i-au pregătit un tort așa cum și-a dorit, cu figurile lui preferate dintr-un joc de pe calculator, iar cel mic a rămas surprins de darul gustos, însă cu siguranță părinții au avut grijă că aceasta să nu fie singura surpriză. 

Printre invitații s-au numărat și Oana Roman împreună cu Marius Elisei, dar și cu fiica lor. Pentru că cea mică este născută în aceeași zi cu băiețul lui Dinu și al Deei Maxer, dar în ani diferiți, Isa a fost și ea sărbătorită în acealași timp. Aceasta a primit un tort, iar toți invitații le-au cântat pe rând celor mici, ”La mulți ani”. 

Petrecerea a durat cu siguranță mai multe ore, până când cei mici au obosit și au mers la culcare, însă cu siguranță vor rămâne cu o amintire foarte frumoasă, dar și cu multe cadouri din partea persoanelor dragi. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro