FOTO / Fetiţa Deei Maxer a împlinit astăzi patru luni. Ce mesaj emoţionant a avut vedeta pentru micuţă

+3 click pentru
galerie

FOTO / Fetiţa Deei Maxer a împlinit astăzi patru luni. Ce mesaj emoţionant a avut vedeta pentru micuţă © Instagram

Sărbătoare mare în familia Maxer! Fetiţa Deei şi a lui Dinu Maxer împlineşte astăzi patru luni. Părinţii micuţei sunt în culmea fericirii, dovadă fiind mesajul emoţionant pe care celebra dansatoare l-a împărtăşit cu fanii săi, pe reţelele de socializare, bucurându-i în acelaşi timp şi mai multe imagini cu micuţa. 

Deea şi Dinu Maxer sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă. Cei doi au o familie minunată, formată din doi copii superbi: Maysa şi Andreas. Astăzi, vedetele au un mare motiv de bucurie, deoarece fetiţa lor a împlinit patru luni. 

După ce în urmă cu puţin timp micuţa Maysa le-a dat motive de îngrijorare părinţilor săi, confruntându-se cu probleme de sănătate, fetiţa le-a dat astăzi mare motive de fericire. Deea Maxer le-a împărtăşit fanilor fideli de pe reţelele de socializare mai multe imagini cu fiica ei, exprimându-şi deagostea nemărginită faţă de aceasta.

"La mulți ani, @babymaysamaxer! 4 luni, astăzi ❤️ La mulţi ani, prinţesă ❤️ 4 luni", a scris Deea Maxer, în dreptul fotografiilor cu fiica sa şi a lui Dinu Maxer.

Cum s-a îmbolnăvit micuţa Maysa

După ce fiul Deei şi a lui Dinu Maxer a reuşit să scape de erupţiile de varicelă, micuţa Maysa s-a confruntat cu aceeaşi problemă. Din fericire, fetiţa nu a făcut febră.

''Lui Andreas i-au trecut erupțiile de varicelă, însă o luam de la capăt cu Maysa. Bebelina a luat varicelă de la frățiorul ei, pentru că, nu-i așa, totul se împarte între frați. Slavă Domnului, pitica face o formă ușoară. Erupțiile sunt pe tot corpul însă nu a făcut febră, ceea ce este incredibil. Noi femeile, întotdeauna mai puternice 💪'', a povestit Deea Maxer pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro