FOTO / Deea şi Dinu Maxer, ipostaze romantice în cadă! Cei doi s-au lăsat fotografiaţi în timp ce se sărutau, în spumă

+4 click pentru
galerie

FOTO / Deea şi Dinu Maxer, ipostaze romantice în cadă! Cei doi s-au lăsat fotografiaţi în timp ce se sărutau, în spumă © Instagram

Deea şi Dinu Maxer sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Se iubesc pe zi ce trece mai mult şi nu ezită să arate asta cu fiecare ocazie. Recent, pe reţelele de socializare, bruneta a postat o fotografie din intimităţile celor doi, surprinzând pe toată lumea!

Deea şi Dinu Maxer se numără printre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate că, de-a lungul timpului, gurile rele şi presa au încercat să-i despartă, dragostea lor a fost mai puternică, triumfând de fiecare dată. 

Şi cum sunt împreună de mai bine de 15 ani, cei doi au sărbătorit evenimentul aşa cum se cuvine. Au lăsat copiii acasă şi au plecat să se răsfeţe unul pe celălalt, aşa cum ştiu ei mai bine. Focoasa brunetă a postat mai multe fotografii din escapada lor romantică, printre care găsim şi una în ipostaze intime. 

Cei doi apar în cadă, în timp ce se sărută, învăluiţi în spumă. Pe fotografia alb-negru, Deea a scris: "După 15 ani.."

Îşi menţine silueta cu diete

După ce a născut, frumoasa Deea a luat câteva kilograme în plus. Şi-a dorit foarte mult să ajungă la formele care au consacrat-o, aşa că, s-a hotărât să ţină dietă. Zis şi făcut!

A renunţat la dulciuri şi la grăsimi. Ba chiar şi-a transformat şi micul dejun, care, cândva bazat pe diverse bunătăţi, acum este limitat la 3 fructe. 

"Mâncam unt de arahide pe pâine cu gem, ouă, clătite, diverse sendvişuri. Acum am ajuns să mănânc doar trei fructe, fie banană cu pară şi cu portocală, fie kaki şi afine, ananas etc. Dinu a făcut azi omletă şi mirosea în toată casa. Îmi era poftă, dar m-am abţinut. Să vedem cum va fi mai departe, trebuie să am voinţă", a declarat ea.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro