Cum se menţine soţia lui Dinu Maxer? Deea a dezvăluit secretul siluetei perfecte

+4 click pentru
galerie

Cum se menţine soţia lui Dinu Maxer? Deea a dezvăluit secretul siluetei perfecte © Instagram

După naştere, majoritatea vedetelor se luptă cu kilogramele în plus. Ei bine, asta a făcut şi soţia lui Dinu Maxer, care a găsit remediul pentru a ajunge la o siluetă de vis!

De mai bine de două luni, Deea şi Dinu Maxer au devenit părinţii unei superbe fetiţe, fiind cel de-al doilea copil al celebrului cuplu. Pe lângă toată bucuria acumulată datorită acestui eveniment, Deea a luat în plus în jur de 9 kilograme, aşa că a pus piciorul în prag şi s-a pus pe slăbit!

Bruneta a căutat ceva timp o dietă care să dea roade şi în cele din urmă a găsit. Totodată, artista s-a hotărât să dezvăluie secretul şi fanilor ei. "E una în care nu mă înfometez, dar mănânc mult mai ordonat şi nu mai asociez greşit alimentele. În prima zi mănânc doar proteine (carne, ouă, lactate, dar nu asociate la aceeaşi masă), în a doua doar amidon (mămăligă, cartofi, năut, orez etc.), în a treia zi carbohidraţi (pizza făcută în casă cu legume sau paste integrale, chiar şi puţină ciocolată neagră, dacă vreau). Cea de-a patra zi este dedicată vitaminelor, când mănânc doar fructe şi legume crude, gătite sau sub formă de suc. După cele 4 zile, o iau de la capăt până în ziua 28, când beau doar apă", a povestit Deea.

Cu toate că avea un mic dejun bazat pe diverse bunătăţi, acum, Deea Maxer se limitează la 3 fructe, abţinându-se de la ispitele culinare. "Mâncam unt de arahide pe pâine cu gem, ouă, clătite, diverse sendvişuri. Acum am ajuns să mănânc doar trei fructe, fie banană cu pară şi cu portocală, fie kaki şi afine, ananas etc. Dinu a făcut azi omletă şi mirosea în toată casa. Îmi era poftă, dar m-am abţinut. Să vedem cum va fi mai departe, trebuie să am voinţă", a completat ea.

Dinu Maxer şi soacra, diferenţă de doar 4 ani

Puţini sunt cei care ştiu că între Dinu Maxer şi soacra lui este o diferenţă de doar 4 ani. Cu toate acestea, asta nu reprezintă un impediment pentru artist, aducând mereu cuvinte de laudă soacrei sale. "Când ne-am întâlnit prima dată, mama Deei nu știa că noi doi suntem împreună. Ulterior i-am spus amândoi că avem o relație, iar eu am promis că am intenții bune. Ne înțelegem bine, n-am avut nici o problemă de-a lungul timpului. Între noi este o diferență de vârstă de 4 ani", a declarat Dinu Maxer

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro