FOTO / Cum arată soacra lui Dinu Maxer? Este o diferenţă de 4 ani între ei

+4 click pentru
galerie

FOTO / Cum arată soacra lui Dinu Maxer? Este o diferenţă de 4 ani între ei © Instagram

Toată lumea îi cunoaşte pe Dinu şi Deea Maxer, însă puţini o cunosc pe soacra artistului. Femeia este cu doar patru ani mai mare decât ginerele său! 

Dinu şi Deea Maxer formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cu toate că între cei doi este o diferenţă de 16 ani, dragostea a contat întotdeauna mai mult. Trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieţii lor şi nu ezită niciodată să-şi arate sentimentele unul celuilalt, fiind părinţii a doi îngeraşi.

Familiile s-au înţeles dintotdeauna bine, indiferent de ceea ce au zvonit gurile rele. Ei bine, puţini sunt cei care ştiu că mama Deei este cu doar patru ani mai mare decât ginerele său, având frumoasa vârstă de 52 de ani. Cu toate acestea, Dinu nu este deranjat de acest lucru şi vorbeşte de fiecare dată cu respect despre mama soţiei lui. "Când ne-am întâlnit prima dată, mama Deei nu știa că noi doi suntem împreună. Ulterior i-am spus amândoi că avem o relație, iar eu am promis că am intenții bune. Ne înțelegem bine, n-am avut nici o problemă de-a lungul timpului. Între noi este o diferență de vârstă de 4 ani", a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni tv.

Deea a suferit complicaţii în timpul sarcinii

Invitaţi la emisiunea "Agenţia VIP", de la Antena Stars, Deea şi Dinu Maxer au vorbit despre perioada prin care au trecut înainte de a deveni părinţi, dar şi despre problemele pe care le-au întâmpinat după. Frumoasa brunetă a explicat că a avut mai multe complicaţii după sarcină, cauzate de nişte varice de pe organele interne, motiv pentru care nu mai poate avea altă sarcină. "Această complicaţie a dus şi la faptul că eu nu o să pot să mai am o altă sarcină şi să mai pot să fac un alt copil, dar mă mulţumesc cu ce am", a povestit Deea Maxer în cadrul emisiunii "Agenţia VIP". 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro