Oana Roman, declarație plină de iubire: „Ești Rai și Paradis”

+3 click pentru
galerie

Oana Roman, declarație plină de iubire: „Ești Rai și Paradis” © Instagram

Oana Roman trăiește clipe fericite alături de fetița ei, care împlinește astăzi șase ani. Cu această ocazie, vedeta a transmis un mesaj emoționant, în care își declară dragostea pentru fiica ei, Isabela.

Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, împlinește astăzi șase ani. Chiar de la miezul nopții, vedeta a ținut să îi transmită copilului ei un mesaj emoționant, pe care l-a făcut public pe rețelele de socializare.

„La mulți ani copil minunat! Ești soare, ești lumină, ești Rai și Paradis. Ești bucurie, înțelepciune, frumusețe, bunătate și seninătate! Ești tot! Să fii sănătoasă și fericită și să ai noroc. Să rămâi dreaptă, bună, generoasă și demnă! Cel mai mare privilegiu al existenței mele este acela că îți sunt mamă!”, a transmis Oana Roman.

Admiratorii s-au grăbit să transmită urări și felicitări, dar să și lase numeroase like-uri la poza postată de vedetă.

Oana Roman și-a anulat vacanța

Recent, vedeta, care a trecut printr-o separare de soțul ei, Marius Elisie, a fost nevoită să își anuleze o călătorie, din cauza energiilor negative din jur.

„Am avut o săptămână urâtă cu multe energii negative pe care le-am resimțit din plin. Din pacate ele s-au prelungit și azi când Isa a făcut febră și ne-am anulat mult așteptata vacanță la Roma. De acum nu mai împart visele și planurile mele cu nimeni. Doar cu Universul ! Prea mult rău si energii negative printre noi pe aici pe Pământ!”, a scris atunci Oana Roman.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro