Fiul lui Leo Iorga, declarații sfâșietoare de la căpătâiul tatălui: „L-am lăsat să doarmă liniștit”

Fiul lui Leo Iorga, declarații sfâșietoare de la căpătâiul tatălui: „L-am lăsat să doarmă liniștit” © captura foto

Familia lui Leo Iorga este împietrită de durere. Cel care le-a fost alături o viață întreagă, cel care a încâtat milioane de români s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Leo Iorga a pierdut lupta cu viața dupa opt ani de suferință. Fiul artistului a povestitit pentru Antena Stars cum au fost ultimele clipe din viața tatălui său

Moartea lui Leo Iorga a venit ca un fulger pentru toți cei care l-au iubit pe artist, dar mai ales pentru familia acestuia. Soția, copiii și toți cei apropiați lui sunt sfâșiați de durere și cu greu își pot găsi cuvintele acum când mai sunt doar câteva ore până cânt artistul va fi inmormântat. 

Fiul său, Paul Iorga a povestit pentru Răi da Buni care au fost ultimele clipe petrecute de tatăl său, dar și ce regrete a avut artistul. Profund îndurerat, Paul Iorga a reușit cu greu să își stăpânească emoțiile, dar a zâmbit de fiecare dată când a povestit despre cel care i-a fost tată, deoarece a fost un exemplu pentru el și se va mândri întotdeauna că e băiatul artistului.

Tânărul nu a reușit să-și ia la revedere de la părintele său, dar mărturisește că nu regretă acest lucru. „Nu regret nimic că n-am apucat să-mi iau la revededare de la tatăl meu pentru că ultima mea amintire cu el a fost foarte placută și cumva mi-am luat la revedere în cel mai plăcut mod. L-am lăsat să doarmă fericit când am plecat ultima oară din spital. A murit liniștit. Mă bucur că nu a mai suferit atât de mult pe cat o facea. A fost o lupta foarte grea în toată perioada asta.[...] Acum e linișit și nu mai are durerile respective și cu siguranța nu se va mai supara pe tot felul de zvonuri ce se mai auzeau anterior”, a spus acesta.

 

A avut parte de un ultim concert

Leo Iorga a avut parte de ultimul concert alături de trupa cu care s-a făcut cunoscut. La Arenele Române cântărețul a urcat pe scenă suferind și a cântat pentru ultima oară pentru fani. 

„Ieșise din spital. A intrat în scaun cu rotile deoarece nu putea fi altfel dus acolo. S-a bucurat foarte mult de prezența pe scenă [...]Cred ca tata nu a plecat cu niciun regretat și a plecat împacat”, a mai spus Paul Iorga, fiul regretatului artist. 


facebook whatsapp twitter pinterest