Fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea a început să conștientizeze lipsa tatălui: „Suplinesc cât pot și îl țin cât mai ocupat”

+3 click pentru
galerie

Valentina Pelinel, Milan și Criti Borcea © spynews.ro

Milan, fiul Valentinei Pelinel și al lui Cristi Borcea, crește pe zi ce trece. Odată cu acest lucru, vin și întrebările incomode la care nicio mamă nu-și dorește să răspundă. Băiețelul simte lipsa tatălui și a început să pună întrebări despre el.

Viața fără Cristi Borcea este grea pentru Valentina Pelinel, dar și pentru Milan, care începe să conștientizeze lipsa tatălui. Totuși, blonda rămâne optimistă și speră că afaceristul va veni acasă cât mai repede posibil.

„E foarte greu fără el, mai ales că ne-am unit toată familia să ținem în frâu toate proiectele, nu e la fel fără el. Cu ajutorul bunului Dumnezeu o să vină în curând acasă, pentru că deja e prea mult. Milan a crescut și a început să conștientizeze lipsa tatălui. Eu suplinesc cât pot și îl țin cât mai ocupat. Este fericit, râde mult, dar întreabă de tati”, a declarat Valentina Pelinel, pentru revista VIVA!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro