Fiul Zinei Dumitrescu nu a iertat-o nici după moarte! Ce s-a întâmplat cu parastasul de un an al „mamei modei românești”?

Fiul Zinei Dumitrescu nu a iertat-o nici după moarte! Ce s-a întâmplat cu parastasul de un an al „mamei modei românești”? © arhivă

A trecut mai bine de un an de la moartea Zinei Dumitrescu, iar fiul „mamei modei românești”, Cătălin, pare-se că a cam uitat-o! Bărbatul nu i-a făcut pomană de un an și nici nu a mai trecut pe la mormânt de când au avut loc funerariile. 

„Mamei Zina”, uitată de propriul fiu 

După ce a încercat de mai multe ori să-și pună capăt zilelor, Zina Dumitrescu a fost dusă la un azil de bătrâni, în anul 2012, de fiul ei. Până să se stingă din viață, „marea doamnă a modei românești” a suferit enorm din cauza faptului că fiul ei, Cătălin, nu prea venea să o viziteze.

Anul trecut, la vârsta de 82 de ani, Zina Dumitrescu s-a stins din viață, pe patul azilului. În luna martie a anului trecut. Odată condusă pe ultimul drum, Cătălin, fiul său, a vândut proprietățile și bijuteriile mamei sale, apoi s-a mutat la Timișoara alături de familie.

Din acel moment, bărbatul nu a mai putut fi contactat și nu a mai trecut pe la mormântul mamei sale. Cât despre parastasul de un an, Cătălin n-a organizat nimic. 

O prietena de-ale mamei Zina a mărturisit pentru publicația Impact că acesta este „un băiat extrem de inteligent, dar total nepoliticos, cu un caracter agresiv”.

Femeia a rememorat faptul că, „pe când era copil, mama sa era tot timpul plecată în turnee și de aceea nu au avut deloc o relație apropiată. Zina s-a chinuit mai apoi să recupereze timpul și să se apropie de Cătălin, dar nu a fost cu putință. Plângea de fericire când era vizitată la azil de fiul ei”.

„Nimeni nu mai știe nimic de el, nu a vrut să țină legătura cu nimeni, chiar dacă noi ne-am fi dorit să îi rămânem aproape, să ținem legătura, să facem evenimente frumoase în memoria mamei lui”, a mai precizat aceasta. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro