Flick și Popescu de la „Star Matinal”, șocați de o invitată! Popescu a „leșinat”, în direct!

+4 click pentru
galerie

Flick și Popescu de la „Star Matinal”, șocați de o invitată! Popescu a „leșinat”, în direct! © captură Video

Flick și Popescu de la „Star Matinal” au avut azi parte de o surpriză de proporții! Una dintre invitatele lor, frumoasa Adriana Rusu i-a cucerit atât de tare pe cei doi moderatori, încât Popescu a „leșinat”, în direct.

Azi, la „Star Matinal”, una dintre invitatele lui Flick și Popescu le-a dat mari bătăi de cap simpaticilor moderatori! Adriana Rusu, cunoscută în industria muzicală pentru colaborarea cu „Tataee” le-a pus inimioarele pe jar și cu greu și-au putut dezlipi privirea cei doi prezentatori de la chipul...pardon, de la sânii ei apetisanți!

Îmbrăcată într-un top alb, foarte decoltat și cu un trench subțire deasupra, Adriana Rusu i-a provocat tare pe Flick și Popescu, astfel că cei doi moderatori ai emisiunii „Star Matinal” și-au dorit să vadă...mai mult! Când a aflat că invitata din platou are și tatuaj în zona sânilor, Flick a aruncat o privire ceva mai amănunțită, căci vorba românului: nu cred până nu văd cu ochii mei!

„Ai tatuaj acolo, este?” a întrebat-o Flick pe Adriana Rusu, în timp ce îi admira decolteul. 

„Este. La ce te uiți? Nu ai voie” i-a răspuns și Adriana. Însă Flick nu s-a lăsat așa, cu una, cu două. Extrem de priceput în rime, simpaticul prezentator a dezbrăcat-o pe invitata lui de trench, în direct. „Dă-mi taiorul, încet, încet și rămâi doar în corset!” i-a spus acesta, Adrianei Rusu. Invitata s-a conformat și a lăsat la vedere decolteul apetisant, spre deliciul celor doi prezentatori. 

Popescu, extrem de surprins de bustul generos al invitatei, a „leșinat”, în direct. Desigur, totul a fost sub formă de glumă și putem spune că cei doi chiar au fost, la propriu, dați pe spate!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro