Flick și Popescu de la „Star Matinal”, șocați de o invitată! Popescu a „leșinat”, în direct!

+4 click pentru
galerie

Flick și Popescu de la „Star Matinal”, șocați de o invitată! Popescu a „leșinat”, în direct! © captură Video

Flick și Popescu de la „Star Matinal” au avut azi parte de o surpriză de proporții! Una dintre invitatele lor, frumoasa Adriana Rusu i-a cucerit atât de tare pe cei doi moderatori, încât Popescu a „leșinat”, în direct.

Azi, la „Star Matinal”, una dintre invitatele lui Flick și Popescu le-a dat mari bătăi de cap simpaticilor moderatori! Adriana Rusu, cunoscută în industria muzicală pentru colaborarea cu „Tataee” le-a pus inimioarele pe jar și cu greu și-au putut dezlipi privirea cei doi prezentatori de la chipul...pardon, de la sânii ei apetisanți!

Îmbrăcată într-un top alb, foarte decoltat și cu un trench subțire deasupra, Adriana Rusu i-a provocat tare pe Flick și Popescu, astfel că cei doi moderatori ai emisiunii „Star Matinal” și-au dorit să vadă...mai mult! Când a aflat că invitata din platou are și tatuaj în zona sânilor, Flick a aruncat o privire ceva mai amănunțită, căci vorba românului: nu cred până nu văd cu ochii mei!

„Ai tatuaj acolo, este?” a întrebat-o Flick pe Adriana Rusu, în timp ce îi admira decolteul. 

„Este. La ce te uiți? Nu ai voie” i-a răspuns și Adriana. Însă Flick nu s-a lăsat așa, cu una, cu două. Extrem de priceput în rime, simpaticul prezentator a dezbrăcat-o pe invitata lui de trench, în direct. „Dă-mi taiorul, încet, încet și rămâi doar în corset!” i-a spus acesta, Adrianei Rusu. Invitata s-a conformat și a lăsat la vedere decolteul apetisant, spre deliciul celor doi prezentatori. 

Popescu, extrem de surprins de bustul generos al invitatei, a „leșinat”, în direct. Desigur, totul a fost sub formă de glumă și putem spune că cei doi chiar au fost, la propriu, dați pe spate!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest