FOTO / Moment haios la „Star Matinal”. Cum a reușit Flick să o pună în dificultate pe Roxana Niculae

+4 click pentru
galerie

FOTO / Moment haios la „Star Matinal”. Cum a reușit Flick să o pună în dificultate pe Roxana Niculae © captură Video

În direct, la matinal, Roxana s-a confruntat cu un gest făcut de Flick ce pe toți i-a amuzat! Ei, și dacă Flick este campionul rimelor, se pare că este și campionul farselor și al momentelor amuzante, căci astăzi, în direct la „Star Matinal”, a cam pus-o în dificultate pe frumoasa asistentă a lui și a lui Popescu, blondina Roxana Niculae. 

Plin de umor și mereu gata să fie cel mai original, Flick a pus la cale un plan malefic, pentru a o pune în dificultate pe frumoasa asistentă a emisiunii „Star Matinal”, Roxana Niculae. În momentul în care au mers toți 3 spre plasmă, acolo unde au citit numeroasele mesaje pe care le primesc din partea oamenilor care îi urmăresc la tv, Flick s-a gândit la un lucru inedit pentru...a-i vedea lenjeria intimă Roxanei Niculae!

Cum a reușit Flick să-i vadă lenjeria intimă Roxanei Niculae

Și, pentru că rochia frumoasei blondine era vaporoasă și „permisivă”, planul simpaticului moderator a fost un real succes. 

Flick și-a atașat o oglindă micuță pe unul dintre adidași, pe care a prins-o bine între șireturi și astfel, stând lângă Roxana Niculae, a reușit să-i vadă lenjeria intimă!

Când și-a dat seama de planul malefic al lui Flick, Roxana Niculae s-a amuzat teribil, dar i-a „tăiat-o” imediat lui Flick și s-a mutat lângă Popescu. 

Pe Flick, Popescu, Roxana Niculae și Chef Berry îi puteți urmări în fiecare zi, de luni până joi, doar la Antena Stars, începând cu ora 8:00, la „Star Matinal”. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro