Flick trece prin momente delicate. O prietenă de-a lui, depistată pozitiv cu COVID-19

Flick trece prin momente delicate. O prietenă de-a lui, depistată pozitiv cu COVID-19 © instagram

Flick nu trece tocmai prin cele mai bune momente. Prezentatorul de la Star Matinal a anunțat că una dintre prietenele sale cele mai bune este diagonsticată pozitiv cu noul coronavirus.

Flick, prezentatorul de la Star Matinal, și-a anunțat fanii de pe pagina sa de socializare că una dintre prietenele sale cele mai bune este diagnostică cu COVID-19. Este vorba despre Bianca, o tânără de 23 de ani ce locuiește în București, dar care este de loc din Câmpinia. 

Prezentatorul a decie să facă un interviu online prin Skype cu buna sa prietenă prin care să povestească pas cu pas cum a ajuns să fie depistată pozitiv cu virusului provenit din China. 

”E o prietena buna dintre ale mele, este o fată, o cheamă Bianca, are 23 de ani, este din Câmpina, oraș de unde sunt eu de loc”, a spus Flick la inceputul transmisiei live. 

Aceasta s-a întors în urmă cu două săptămâni din Barcelona și mărturiește că cel mai probabil a luat virusul de acolo, iar alte două prietene cu care a mai fost, au fost și ele depistate pozitiv.

Bianca a povestit care au fost primele simptome pe care le-a avut. Aceasta a mărturisit că inițial a simțit o usturime în gât care apoi s-a transformat într-o tuse seacă. Inițial a crezut că este vorba despre o simplă răceală, dar după a simțit că nu mai poate să respire la fel de bine ca înainte, prietena lui Flick a sunat la medic care i-a recomandat să sune la Tel VERDE. Tânăra a fost contactată de către specialiștii DSP care au testat-o, iar rezultatul a fost pozitiv.

Acum aceasta se simte bine și este în continuare în spital internată. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro