Îți amintești de Florin, fost concurent la MPFM?! S-a schimbat complet după câțiva ani de la participarea în cadrul show-ului matrimonial

+5 click pentru
galerie

Îți amintești de Florin, fost concurent la MPFM?! S-a schimbat complet după câțiva ani de la participarea în cadrul show-ului matrimonial © Facebook

Îți amintești de Florin, fost concurent la Mireasă pentru fiul meu? Tânărul care a format atât în competiție, cât și afară, un cuplu cu Alexandra s-a schimbat total de când a dispărut din lumina reflectoarelor.

Din fericire pentru admiratoarele lui, Florin de la MPFM este foarte activ pe rețelele de socializare. Potriviti imaginilor postate chiar de el pe paginile sale, tânărul și-a încercat norocul prin diferite țări, însă acum a revenit în România. 

Florin nu se afișează cu nicio femeie, semn că se bucură de viața de burlac. Petrece mult timp la sala de forță și se pozează prin diferite locuri din București, acolo unde iese alături de prietenii lui. 

Admiratoarele îi apreciază tot timpul fotografiile și îi lasă diferite comentarii. "Ești un frumos! / Superb / Băiat de nota 10 / Un băiat simplu și frumos", îi scriu acestea lui Florin. 

Vă reamintim că Florin a vorbit în casa MPFM despre perioada în care a făcut cunoștință cu videochatul. "Eu am multe în trecut. Da, este adevărat. A fost o perioadă în care am ţinut legătura cu femei din mai multe ţări, care mi-au spus că am putea să ţinem aşa legătura. Este un site destinat atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Filmuleţele cu mine erau destinate femeilor. Nu se pune problema ca eu să am vreun contact sexual cu bărbaţi. Mie-mi plac femeile frumoase. Eu îmi fac descrierea în funcţie de cum îmi merge mie bine. Filmele erau pentru femei din America şi Egipt. Nu am interacţionat cu bărbaţi. Nu suport un bărbat dezbrăcat lângă mine", spunea Florin atunci. 

După ce a ieșit din emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", Florin și-a continuat relația cu Alexandra. După câteva luni însă, cei doi s-au despărțit. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro