Florin Pastramă, prima apariție la câteva zile după ce a fost bătut. Cum arată soțul lui Brigitte după ce a ieșit șifonat dintr-un scandal

+3 click pentru
galerie

Florin Pastramă, prima apariție la câteva zile după ce a fost bătut. Cum arată soțul lui Brigitte după ce a ieșit șifonat dintr-un scandal © instagram

Florin Pastramă a fost implicat într-un scandal de proporții, de unde a ieșit cam șifonat. Bărbatul a fost bătut, iar aceasta a suferit răni la cap, dar și la picioare. Acum, soțul lui Brigitte se pare că este mai bine. 

Florin Pastramă a trecut în urmă cu doar câteva zile printr-un incident din care a ieșit lovit la cap, dar și cu răni pe picioare. Soțul lui Brigitte a fost implicat într-un scandal privind cumpărarea unui imobil: „A avut o altercație. A vrut să cumpere un imobil și respectivii care au avut imobilul la bancă s-au suparat și l-au luat la bătaie pe Florin [...] E o executare. Și-au cumpărat o creanță de la un executor, s-au dus să vadă imobilul cu topografii, să faca masuratori și respectivii s-au supărat [...] L au batut proprietarii, mă rog, foștii proprietari.” , declara Lizeta Haralambie, avocata bărbatului. 

După 3 zile de la scandal, Florin Pastramă este teafăr și nu pare prea vătămat. Aceasta se află la un eveniment, iar Oana Roman l-a surprins prin preajmă. Vedeta l-a chemat lângă ea și au făcut un filmuleț pentru contul de socializare. Florin Pastramă o sărută pe obraz, iar apoi iese din cadru.  Din ce putem observa, soțul lui Briggite nu mai are rana la cap, iar acum pare destul de bine, după ce în urmă cu puțin timp era într-o situație delicată la poliție dând declarații despre incidentul în care a fost implicat.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro