Cum arată și cu ce se ocupă Andreea, soția lui Florin Piersic Jr

Cum arată și cu ce se ocupă Andreea, soția lui Florin Piersic Jr © Facebook

Florin Piersic Jr este, pe când de destins și lipsit de inhibiții pe scena teatrului, pe atât de discret în privința vieții sale persoanale. Fiul celebrului Florin Piersic are o familie extrem de frumoasă, pe care preferă să o țină ascunsă de ochii curioșilor.

Florin Piersic Jr are o relație frumoasă cu Andreea, femeia care i-a dăruit și un băiețel. Cei doi sunt împreună de mulți ani și se înțeleg de minune. Florin Piersic Jr și Andreea sunt părinții lui Sasha, de care sunt tare mândrii. 

Chiar dacă au făcut o mică pauză în anul 2015, Florin Piersic Jr și partenera lui, Andreea Cipcă, au reușit să treacă peste probleme și să își formeze o familie frumoasă. Actorul mai are un copil din căsnicia cu Dorina Chiriac. Florin Piersic Jr are o relație apropiată cu fosta lui parteneră, mai ales de dragul copilului.

Pe rețelele sociale, Florin Piersic Jr preferă să posteze fotografii din timpul pieselor de teatru în care joacă, însă din când în când le mai arată fanilor și câte puțin din viața lui personală și se fotografiază alături de Andreea și fiul lor, Sasha. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro