Florin Piersic și-a îngrijorat fanii, cu ultimul mesaj transmis: "Eu trăiesc cu speranța"

Florin Piersic și-a îngrijorat fanii, cu ultimul mesaj transmis: "Eu trăiesc cu speranța" © Facebook

Florin Piersic își aniversează astăzi ziua onomastică. Îndrăgitul actor a primit numeroase urări din partea admiratorilor, care i-au transmis cele mai frumoase mesaje.

Și Florin Piersic le-a transmis un mesaj fanilor, care i-a cam pus pe gânduri, mai ales că actorul a avut ceva probleme de sănătate în ultima vreme.  Actorul, în vârstă de 83 de ani, nu renunță la marea lui iubire, teatrul.

"E foarte frumos că mă sunați și vă gândiți la mine. Îmi aduc aminte cu nostalgie zilele din liceu, nu era decât un singur Florin și ăsta era Florin Piersic. Urez tuturor celor care poartă nume de flori bucurii sănătate și cel puțin la fel de mult noroc cât am avut eu în viața asta. Acum sunt în aeroport și plec la Cluj, acasă, la familie. Cred că băieții mei au programele lor, dar sigur vom lua legătura. Am primit o groază de telefoane și fiecare spune că vrea să fie primul care să mă felicite. Sunt bine, n-am fost cel mai bine din tot ce se poate petrece, dar mulțumesc părinților și prietenilor mei. Vreau să le mulțumesc și o să fie bine. Eu trăiesc cu speranța.", a transmis Florin Piersic. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro